Julfirande samt utflykt

På julafton kläddes en liten julgran och det var firande på dagen. På kvällen var det dans vid brasan! På annandagen åkte Mammor o barn in till Kumasi och besökte den nyanlagda parken. En riktig oas mitt i stan. Stort tack till alla Er som sponsrade vår utflykt!

Continue Reading

Vägen fram till Childrens Village

Vägen fram till Childrens Village har varit väldigt gropig. Det har väl varit mer gropar än väg kan man lätt säga. Nu är vägen nylagd och det kommer underlätta när man tar sig fram till byn. Otroligt skönt då det kommer spara vår lastbil. Kanske den orkar med lite till nu. Vägen mot framtiden Childrens […]

Continue Reading

Matbanan

Barnen tycker det är spännande att följa med till farmen och få vara delaktiga i odlandet. Här planteras det matbanan/plantain. Den smakar mycket gott när man grillar den och äter med en god grönsaksröra till.  

Continue Reading

Cassava

I år blev skörden av Cassava mycket god. Tillsammans skördas den och bereds. Cassava gör man Gari utav som man använder till soppor och till fufu. En stor grund i det Ghanianska köket.Samtidigt samlas det in ett last med ved att elda med .

Continue Reading

Skolan byggs ut

Skolan har idag 120 elever och för att klara av detta har det byggts 2 nya skolsalar. Med gemensamma krafter har det gått fort fram. Nya lärare har anställts eleverna har fått nya skolböcker. Det har anställts en administratör för skolan som tillsammans med den lokala kommitén ( typ brukaråd) och LoszuGhana ska driva skolan. […]

Continue Reading

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes