Donation/bli fadder

Välkommen att bli en av oss!

LoszuGhana är en liten organisation som jobbar på gräsrotsnivå utan vinstsyfte.

 Tillsammans kan vi skapa en framtid för utsatt barn och behövande!

  • Man kan Donera till organisationen generellt eller till specifika projekt.
  • Man kan hjälpa till aktivt i föreningen. Sprida vår information till vänner och bekanta. Hjälpa till att sätta upp anslag på anslagstavlor. Lämna ut broschyrer på skolor m.m
  • Skapa ett event till förmån för barnen.
  • Man kan också bli månadsgivare eller fadder . Du bestämmer själv hur stort ditt bidrag är från månad till månad.
  • Vill Du bli fadder till ett av barnen i Childrens Village? Som fadder  får du ett login där du kan gå in och läsa om just ditt barn och skolprojektet.
  • Hur mycket du vill ge varje månad bestämmer du själv. Detta för att alla ska kunna vara delaktig på sina egna villkor. Även om du har knapp ekonomi kan du vara med att göra skillnad för de barn som annars inte hade fått möjlighet att växa upp i ett tryggt hem och en framtida utbildning.
  • Ett barn kan ha flera faddrar detta gör att det inte blir så sårbart om någon slutar sitt uppdrag som fadder. Att ha flera faddrar kan man se som en trygghet och som att man har en stor familj. Pengarna som kommer in går till hela gruppen och till varje barn sparas det också till framtida utbildning. Till sitt fadderbarn kan man skicka brev och någon liten present vid olika tillfällen. Vi försöker samordna det om det är någon från Sverige som ska åka ner till Ghana.
  • Eller vill du bli månadsgivare till Childrens Village och skolan i Adwampong?  Känner man att man inte vill ha personlig kontakt med brev och annat så kanske det passar dig bättre att bli månadsgivare till hela gruppen. Alla är vi olika och det ska kännas rätt just för dig. Givetvis kan man om man vill skicka en hälsning ner till alla ändå. Här är ingenting omöjligt och vi gör det bästa för att allt ska fungera.

Ditt bidrag kommer direkt fram till barnen utan mellanhänder.

Det är lätt att följa vad som händer i Childrens Village via vår hemsida eller på vår facebooksida: LoszuGhana Sverige . LoszuGhana Childrensvillage

 

Vi ser gärna att ni är delaktig och kommer med förslag m.m vad vi tillsammans kan ordna för barnen.

Vill du bli fadder skriv till oss så kontaktar vi dig.

 

Kom med och bli en av oss!Bgnr 149-0176

Swish 1233681046  

Swedbank:810599343024866

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes