Volontär

 

Res som volontär till Ghana!

LoszuGhana är organisationen som startades för att erbjuda människor att volontera till en rimlig kostnad. Organisationen tar endast ut det som är den faktiska kostnaden . ( jämför oss gärna)        Man ska inte behöva betala överpriser för att kunna hjälpa till i ett projekt. Personerna i och kring organisationen har lång erfarenhet och kan erbjuda många olika inriktningar både inom Skola sjukhus barnhem och inte minst det vårt egna projekt LoszuGhana Childrensvillage ,allt inom regionen Kumasi landets andra största stad.

LoszuGhana Childrensvillage är under uppbyggnad och erbjuder både Skola och lantbruk samt djurhållning utöver det arbete med barnen som bor med sina fostermammor i husen. Som volontär bor du i eget hus med andra volontärer. Du äter tillsammans med alla i villagen i det gemensamma huset och hjälper till med de olika sysslorna i vardagen. Vill man bo själv i en värdfamilj i byn går det också att ordna. Möjligheterna är många!

Vill man ha ledigt någon helg eller ut o resa i anslutning till volontärtiden kan personlig guide erbjudas till en mycket låg kostnad. Men i Ghana kan man ta sig runt och turista på egen hand med. Det finns mängder av platser att uppleva!

 

Titta in på vår hemsida och gör en intresse anmälan www.loszughana.com Du får en erfaren handledare som hjälper dig finna det du är intresserad av och med förberedelser innan din tid som  volontär.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes