Douglas

Profil 

Lille Douglas

Kvartalsrapport

Douglas kvartal 1 20104

Douglas kvartal 2

Douglas kvartal 3 2014

Kvartal 1 2015 Douglas

Douglas hösten 2015

Douglas är ett aktivt och livligt barn. Han är smart men ibland lite svårhanterlig. Han hamnar i lite kluriga situationer, men det brukar lösa sig ganska snabbt. Han gillar att röra sig och han har gott själförtroende. Ibland kanske en liten övertro till sig själv. Han håller ledarrollen bland killarna trots att barnskaran har utökats med två lite äldre tvillingbröder.

Douglas gillar att leka med bilar och dans o musik. Men givetvis är han också en av pojkarna som syns på fotbollsplanen.

Det går bra för honom i skolan han klara de flesta uppgifter med bravur. Även hemläxorna som Mamma Noomi gör med dem varje kväll går bra. Douglas engelska är väldigt bra och man kan säga att nu pratar han flytande utan större problem.

Hans Mamma Janet har åkt hem till sin hemby och fått en liten son så nu är inte bara Isaac storebror utan såväl Douglas. Det har gått bra medans Mamma Janet har varit borta. Killarna har tagit det bra men såklart ser det fram emot att hon kommer tillbaka inom kort. Under tiden har det varit de andra Mammorna som sett till bröderna. Även Emma som är 18 år har sovit i huset med dem.

Bilder

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes