Isaac

Isaac hösten 2015Isaac

 

Isacs Profile

Isaac

Kvartals brev

 

Isaac första kvartalet 2014

Isaac kvartal 2

Isaac kvartal 3 2014

Isaac hösten 2015

 

Isaac är fortfarande en lugn o fin kille samt något blyg. Han har fortfarande rollen som storebror i vår barnaskara. Mamma Janet har fått en liten baby och har varit till sin hemby under några månader i tid för förlossning o första tiden. Isaac o hans lillebror Douglas har klarat sig bra utan mamma tillhands de har givetvis tagits om hand av de andra mammorna under tiden. Isaac trivs med Emma som är 18 år och som är tillsammans med Isaac väldigt mycket. Isaac hade en av ledarrollerna på skolans musikvent som var här i november, han tycker om dans o musik.

Att spela fotboll är något som killarna ägnar stor tid åt. Straffläggning är mycket populärt. Isaac tycker om att läsa böcker. Senast nu var det Karlsson på taket J Ibland läser han högt för de andra och kan också översätt till twii för dem som inte förstår.

I skolan går det bra för Isaac han trivs med sin roll som Senior Prefect , vilket är en roll som är mycket viktigt i skolan.Han ser till att det är ordning o reda och kontrollerar så att eleverna gjort sina hemläxor m.m  Han trivs med rollen och eleverna har respekt för honom. Isaac är väldigt omtyckt av sina kamrater.

 

 

Bilder

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes