Maabena

 

 

Profil

Maabena Beatrice Kusi.V1

Kvartalsrapport

loszughana.se/…/Maabena-Beatrice-Kusi.V1.pdf

Maabena 2 kvartalet

Maabena kvartal 3 2014

Kvartal 1 2015 Maabena

Maabena hösten 2015

 

Maabena är en livlig tjej som gillar dans o musik. Trots att hon har sin hörselnedsättning så är hon  väldigt dukig på dans o har bra rytm. När musikeventet var på skolan hade hon en av ledarrollerna i fridansen.

Hon gör framsteg i sin språkutveckling och hon förstår fler o fler ord. Mycket roligt!

När någon inte passar henne protesterar hon högljutt, när skolväskorna delades ut så var hon inte alls nöjd med den väskan hon tilldelades. Men som tur var så fanns det en väska i förrådet som hon hellre ville ha. Frid o fröjd o sen var lilla fröken med på fotograferingen.

Maabenas brutna arm har läkt fint och hon kan använda sin hand som tidigare. ( tack för råd och pengar till röntgen, detta ingår inte i den sjukförsäkring som tecknats. Men tack vare Era månadsinsättningar så var detta möjlig. Samt vår påstridighet)

Maabena är en tålig tjej och klagade inte mycket över smärtan. Men hon fick all den hjälp vi kunde ge under tiden.

Maabena har flyttat in till Systrarna Blessing o Mamma Naomis hus då hennes fostermamma fått en liten baby. Det blev en pojke och allt gick bara bra. Mamma Janet kommer tillbaks till Childrens Village inom kort då hon varit hemma i sin hemby under förlossning o första spädbarnstiden) Vi vet ännu inte om Maabena ska bo kvar hos Mamma Naomi eller flytta tillbaks till sin tidigare fostermamma. ( Husen ligger ju väldigt nära så det är ju inte någon längre flytt) Man allt fungerar bra med tvillingsystrarna. Och Mamma Naomi är den som varje dag gör läxorna med alla barnen i barnbyn när Mamma Janet inte är på plats.

Det är härligt att se att vår Maabena fortsätter att göra stora framsteg i sin utveckling.

På kort kan man ibland se att Maabena har någon trasig tröja eller på sig tokiga skor. Hon är en liten sabotör som gärna klipper sönder saker så som skor o kläder. Hon är påhittig o varför hon gör som hon gör är oklart men det jobbas på problemet hela tiden.

 

Bilder

  • Familjehemsmamma och tre barn

 

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes